Forside * Nyheder

Tidl. Apple-designer Jony Ive plukker designer fra Apple

-
Foto: Shutterstock.com

Apple-designer skifter til LoveFrom for at arbejde med Jony Ive på AI-enheder

Tidligere denne måned rapporterede Bloomberg, at Tang Tan, Apples chefdesigner for iPhone og Apple Watch, forlader virksomheden i februar. Nu er der kommet flere detaljer frem, der afslører, at Tan er på vej til LoveFrom for at blive genforenet med Jony Ive. Det skriver 9to5mac

Ifølge Bloomberg vil Tan arbejde sammen med Jony Ive hos LoveFrom, sideløbende med OpenAI’s Sam Altman, på et “nyt projekt inden for kunstig intelligens hardware”. Dette følger efter, at The Information rapporterede i september, at Ive og Altman var i diskussioner om at samarbejde om et hardwareprojekt, der integrerer OpenAI-teknologi.

Annonce:

Tan, der i øjeblikket har titlen som VP for produktdesign hos Apple, vil lede hardwareingeniørvirksomheden hos LoveFrom for dette kunstige intelligens-hardwareprojekt.

Som en del af bestræbelserne vil den afgående Apple-direktør Tang Tan tilslutte sig Ives designfirma LoveFrom, som vil forme udseendet og kapaciteterne af de nye produkter, ifølge personer bekendt med sagen. Altman, en leder, der er blevet ansigtet på moderne AI, planlægger at levere softwaregrundlaget, sagde personerne, der bad om at forblive anonyme, da initiativet ikke er offentligt.

I sin tid hos Apple har Tan arbejdet på en række af Apples produkter, herunder iPhone, Apple Watch og AirPods. Han er blevet krediteret for at træffe “kritiske beslutninger om Apples vigtigste produkter.”

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.