VIDEO: Se teaser til den kommende Frækkere end politiet tillader 4

-

Er du klar til mere sjov med Axel Foley og de andre stjerner fra de gamle Frækkere end politiet tillader. Nu er første teaser af næste film klar.

Netflix har frigivet det de kalder en Teaser Traier for den kommende Frækkere end politiet tillader : Axel F, som kommer til sommer. Og er man til 80 action-komedier, så må der være noget at glæde sig til.

“Frækkere end politiet tillader” (originaltitel: “Beverly Hills Cop”) er en berømt filmserie, der begyndte i 1984, kendt for sin blanding af action, komedie og detektivarbejde. Serien er især bemærkelsesværdig for sin hovedrolleindehaver, Eddie Murphy, hvis karismatiske og humoristiske præstation som Axel Foley, en frejdig og snarrådig Detroit-politibetjent, der finder sig selv i Beverly Hills, har gjort ham til en ikonisk figur i filmhistorien.

Annonce:

Den første film, instrueret af Martin Brest, blev en kæmpe kommerciel succes og er berømt for sin blanding af skarp dialog, spændende actionsekvenser og en uforglemmelig musikalsk score, herunder det ørehængende tema af Harold Faltermeyer. Historien følger Axel Foley, som rejser til Beverly Hills for at opklare mordet på sin ven. Undervejs møder han både modstand og hjælp fra det lokale politi og afslører en stor kriminel operation.

Opfølgerne, “Frækkere end politiet tillader II” (1987) og “Frækkere end politiet tillader III” (1994), forsøgte at genskabe succesen fra den første film med varierende resultater. Den anden film, instrueret af Tony Scott, dykker dybere ind i Axel Foleys karakter og hans forhold til sine kolleger i Beverly Hills-politiet. Den tredje film, instrueret af John Landis, byder på mere action og et nyt sæt skurke, men modtog blandet kritik, især for dens formodede mangel på den originale films charme og friskhed.

Serien har haft en varig indflydelse på actionkomediegenren. Eddie Murphys præstation som Axel Foley er ofte blevet fremhævet som et højdepunkt i hans karriere, og serien har inspireret mange efterfølgende film, der forsøger at blande humor med action. Derudover har filmenes popularitet ført til de planer om en fjerde film, som nu materialiserer sig på Netflix.

Præcis hvornår den nye Axel F film har premiere til sommer vides ikke.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.