Forside * Nyheder

Bang & Olufsen og Ferrari fortsætter Formel 1 samarbejde

-
Foto: Bang & Olufsen, PR

I takt med at Formel 1-sæsonen nærmer sig, har Bang & Olufsen og Scuderia Ferrari annoncerer fortsættelsen af deres partnerskab. Bang & Olufsens logo vil endnu engang pryde Ferraris SF-24 Formel 1-bil med en fremtrædende placering.

I løbet af 2023-sæsonen afholdt Bang & Olufsen en række Formel 1-events i deres butikker. Her demonstrerede de, hvordan selskabets udvalg af TV og højttalere tilbyder Formel 1-fans en ultimativ og indlevende seeroplevelse.

For 2024-sæsonen er der lagt i ovnen til endnu mere. Bang & Olufsen og Scuderia Ferrari planlægger at lancere flere nye special edition-produkter. Dette følger efter succes med lignende lanceringer i 2023, hvor F1 Ferrari fans blev tilbudt unikke produkter, der afspejler det stærke samarbejde mellem de to brands.

Annonce:

Bang & Olufsens CEO, Kristian Teär, udtrykker sin begejstring for fremtiden i en pressemeddelelse til recordere.dk: “Vores partnerskab med Scuderia Ferrari har været utrolig tilfredsstillende. Vi ser frem til at fortsætte med at udvikle og styrke vores samarbejde i den kommende sæson. Hos Bang & Olufsen deler vi med Ferrari en stolt tradition for at levere præstationer i verdensklasse, innovation og enestående håndværk. Sidste år bragte vi fantastiske oplevelser til Ferrari-fans og Formel 1-entusiaster, og vi glæder os til at fortsætte med at skabe magiske øjeblikke.”

Lorenzo Giorgetti, Chief Revenue Officer i Scuderia Ferrari, er ligeledes begejstret: “Med Bang & Olufsen som partner kan vi fortsat tilbyde vores gæster ved Grand Prix’er en førsteklasses oplevelse. De deler vores passion for teknologisk udvikling, skønhed og innovation. Jeg er overbevist om, at vores partnerskab vil blomstre i de kommende år, til gavn for begge selskaber.”

Formel 1 sæsonen 2024 starter den 21. februar med “pre-season” tests, og første løb er den 2. marts kl. 16.00.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.