Forside CES * CES 2024

CANVAS HiFi melder udsolgt

-

CANVAS HiFi, der blev præsenteret på CES 2024 i Las Vegas, kan ugen efter messen i Las Vegas lukkede melde “Alt udsolgt” af de første sendinger af deres avancerede HiFi højttaler til fladskærme.

Stifterene af CANVAS HiFi kan lige nu ikke få hænder ned af begejstring. Kun én uge efter at CES 2024 lukkede i Las Vegas kan det lille danske startup melde “Alt udsolgt” af deres højttaler.

Annonce:

Og selvom det er et luksusproblem, kan det også være en udfordring fordi 2. bestilling fra fabrikken der bygger dem, allerede også er for lille, så lige nu skal man vente en måneds tid hvis man vil have den åbentbart meget populære højttaler til fladskærme. 3. bestilling er nu øget til et meget større antal, der svarer til det antal som CANVAS havde håbet på at sælge på et helt år.

Laust Nielsen, der er en af de to stiftere fortæller recordere.dk, at de har kunder der bestiller både to og tre enheder på én gang, og han er så glad for at et lille Dansk startup tager helt ukendte til Las Vegas, og få dage efter kan se sig selv i medier der samlet dækker over 200 mio. læsere.

Nedenfor kan du se en video recordere.dk optog på CES 2024 hvor Laust Nielsen og Kim Neeper Rasmussen fortæller meget mere om CANVAS HiFi.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.