Forside * Nyheder

Er du nok Xbox-fan til denne brødrister?

-
(Foto: Walmart)

Du kan ikke spille på den, men rigtige Xbox-fans kan bruge den habile Xbox Series S-lignende brødrister til at brænde Xbox-logoet ind i deres morgenmad.

Da gadget-manien for alvor startede for et par årtier siden, talte man meget om konvergens. Det var ordet, man brugte for situationen, hvor medie-teknologier af forskellige art ”konvergerede” og smeltede sammen.

Her er der dog nok mere tale om fan-kærlighed end konvergens. For selv om det produkt, der er afbilledet her ovenfor, nok ligner en Xbox Series S, så er det altså ikke en sådan. Til gengæld kan den lave mad.

Annonce:
(Foto: Walmart)

Eller, den kan i hvert blive til en del af madprocessen, for den Xbox-lignende tingest er nemlig en brødrister. Og en ganske kapabel en af slagsen, for at det ikke skal være løgn. Ud over at lave toast, kan den både optø boller fra fryseren (hvis du kan få de to halvdele til at passe ned i åbningen) og varme bagels.

For almindeligt toastbrød kan du vælge mellem seks nuancer af ristethed, fra let afmærkning til næsten-nuklear afbrænding. Med en LED-angivelse kan du se, hvor lang tid, der er tilbage af risteriet, og som alle moderne brødristere har den en aftømmelig bakke i bunden.

Konsolfans går lidt længere

Men det, der gør Xbox Series S-brødristeren til et rigtigt fan-objekt, er at den kan brænde et mønster ind i brødet. Og ikke et hvilket som helst mønster. Du kan nemlig fyre et Xbox-logo ind i din toast-skive med brød, som du så kan se på og nyde, inden du smører Nutella ud over det hele.

(Foto: Walmart)

Du skal nok være dedikeret fan for at investere i brødristeren, for indtil videre er den kun til salg hos amerikanske Walmart, og kører altså med amerikansk strøm. Men på den anden side skal der ikke herske nogen tvivl om, at gaming-fans kan være villige til at gå langt for deres foretrukne konsol.

Det behøver man kan besøge forskellige gaming-tråde på Reddit eller nettets øvrige diskussionsfora for at finde ud af. Eller se på, hvor langt, PlayStation-fans var villige til at gå, da PS5 kom ud for tre år siden. Der var så meget mangel på den nye konsol, at fans var villige til at betale helt op til 350% af den oprindelige salgspris.

Ifølge Tom’s Hardware tjente PS5-hajer dengang styrtende med penge på at sælge overprissatte PS5’er til fans. I alt blev det til en indtjening (ikke omsætning) på over 27,5 millioner dollar i den periode, som datanørden Michael Driscoll havde kigget på.  Det er altså omkring 187 millioner kroner, som fans betalte i overpris for PlayStation 5.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.