Forside CES * CES 2024

Kohlers stemme-kontrollerede toiletsæde forvandler dit almindelige toilet til en luksuriøs smart-trone

-
(foto: Kohler)

Kohler har introduceret et nyt produkt, der er designet til at forvandle et almindeligt toilet til en højteknologisk oplevelse.

Dette nye toiletsæde, som er stemmestyret, kan monteres på de fleste aflange toiletter, hvilket gør dit “dumme” toilet til en smart-trone, der kan styres med Alexa eller Google Assistant.

“Hey Google, vask og tør mig bag i”

Dette er Kohlers seneste bidrag til det voksende marked for smart hjemme-teknologi. Med stemmestyring kan brugerne nyde en række funktioner, såsom justerbar vandtemperatur, sædevarme og endda personlige indstillinger for forskellige brugere. Det tilbyder en luksuriøs og bekvem oplevelse, der kombinerer moderne teknologi med dagligdags komfort.

Annonce:
(foto: Kohler)

Produktet bliver præsenteret på CES, hvor Kohler viste, hvordan teknologi kan bruges til at forbedre selv de mest basale aspekter af vores hjem. Mens andre virksomheder fokuserer på skærme, TV’er og AI-drevne laptops, har Kohler valgt at innovere inden for badeværelsesteknologi.

Den oplyste pris lige nu er ca. 1.300 USD (omkring 8.900,- DKK), så man må håbe på at det virkelig forbedrer toilet-oplevelsen. Om ikke andet, kan du tale med dit toilet.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.