Forside * Fokus

iPhone overlever fald fra ulykkesramt fly i 5km højde

-
Den fundne iPhone var uskadt. Foto: Seanathan Bates på X

En iPhone har modstået fald fra et fly fra en højde på næsten 5 kilometer

En iPhone, som blev suget ud af et fly, er blevet fundet i perfekt stand efter at have styrtdykket fra en højde på 16.000 fod. Det er 4.877 meter, eller næste 5 km højde. Det skriver AppleInsider.

Et fly fra Alaska Airlines var på vej fra staten Oregon til Californien, da et sidestykke på flyet rev sig løs og efterlod et hul ud i det fri. Heldigvis skete det inden flyet nåede sin marchhøjde, så alle passagerer og kabinepersonale var stadig fastspændt, og alle ombord overlevede.

Annonce:

 

Nu er der fundet en iPhone som var ombord på flyet. Telefonen blev suget ud af Alaska Airlines Boeing 737 Max 9, ASA1282, da det som var et dørpanel forsvandt.

Finder var Seanathan Bates, og han bemærkede, at telefonen stadig var tændt, havde omkring 50% batteri tilbage og var ulåst. Han tilføjede, at en opladerdel sad fast i telefonen. Selve opladeren må have brækket af da telefonen blev “trukket ud af døren”. Telefonen havde skærmbeskyttelse.

Da han rapporterede fundet til National Transportation Safety Board (NTSB), der fik han at oplyst at dette var den anden telefon som blev fundet efter ulykken. Mærke og status på den anden telefon er ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.