Forside CES * CES 2024

Nu får PC-tastaturet en ny Windows knap til AI

-

Microsoft introducerer en AI-knap på deres tastaturer for at aktivere chatbot-funktionen

For første gang i næsten 30 år kommer der en betydelig ændring af Windows-tastaturet. Dette med en ny AI-knap. Det skriver Reuters

Annonce:

Den ny knap vil kalde firmaets Microsofts Copilot-tjeneste, som bliver den ny AI-hjælper i Windows og i Microsoft-programmer som Word og Powerpoint.

Den nye “Copilot-knap” er en del af Microsofts fortsatte investeringer i milliardklassen inden for kunstig intelligens (AI) og deres mål om at integrere teknologien i deres produkter.

Sideløbende arbejdes der også på at fremme de AI-drevne PC’er, der har chipsset indbygget til AI. Disse computere er designet til at håndtere store sprogmodeller og køre AI-baserede applikationer direkte på enheden frem for i skyen.

Analytikere påpeger overfor Reuters, at lanceringen af AI-understøttede computere kan være med til at revitalisere pc-markedet, som har oplevet en nedgang efter pandemien. Analysefirmaet Canalys forudsiger, at de AI-kompatible computere vil blive mere almindelige fra 2025 og fremad.

Den ny AI-knap kan allerede ses på de første af de nye Windows 11-computere, som præsenteres op til og under CES-udstillingen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.