Forside * Nyheder

Rygter om en Nothing 2a på MWC 2024 tager til

-
Render Weibo

Nothing forventes snart at lancere et mere budgetvenligt alternativ til deres Nothing Phone (2), kaldet Nothing Phone (2a). Dette nye produkt ventes at blive offentliggjort under Mobile World Congress-eventet i slutningen af februar.

For at holde prisen nede, vil specifikationerne sandsynligvis være lavere end Phone (2). Nothing Phone (2a) forventes at have et Mediatek Dimensity 7200 chipset, 8GB RAM og 128GB lagerplads. En version med 12GB RAM og 256GB lagerplads kan også være på vej.

Annonce:

Ifølge Roland Quandt på X vil prisen være under 400 euro, hvilket sandsynligvis vil svare til omkring 2.995,- DKK.

Render Weibo
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.