Forside * Featured

HiFi nyt: Devialet lancerer Devialet Gemini II i Norden

-

Devialet, selskabet bag den verdenskendte Phantom-højttaler, lancerer nu sine Devialet Gemini II-høretelefoner i Norden.

Devialet introducerer nu den nyeste tilføjelse til deres lydproduktsortiment i Norden, Devialet Gemini II øretelefonerne, som er tilgængelige nu. Disse øretelefoner repræsenterer den anden generation i Gemini-serien og lover forbedringer på flere fronter sammenlignet med deres forgænger.

Annonce:

 

Gemini II er designet med fokus på ergonomi og stabilitet i tilslutningen. De nye øretelefoner er udstyret med adaptiv støjreduktion og en forbedret lydkvalitet, der skal sikre en optimal lytteoplevelse. Franck Lebouchard, direktør hos Devialet, forklarer at deres 15 års erfaring med audio af høj kvalitet er udnyttet til fulde i skabelsen af Gemini II.

Den adaptive støjreduktion i Gemini II, Devialet Adaptive Noise Cancellation (D-ANC), er udviklet til at tage hensyn til brugerens øreform og arbejder for at minimere energiforbruget og undgå batteridræn. Denne teknologi er designet til at forhindre signalforstyrrelser, som ofte kan opstå ved brug af ANC-teknologi.

 

AWR (Active Wind Reduction) er Devialets egen patenterede teknologi indarbejdet i Gemini II, som bruger mikrofoner til at justere støjreduktionen efter omgivelsernes vindforhold. AWR bidrager også til at sikre klare stemmer under telefonsamtaler.

Øretelefonerne har desuden en ny 10mm titaniumbelagt driver og benytter sig af Qualcomms aptX-kodeks for at levere en dybere og mere nuanceret musikoplevelse. Bluetooth 5.2-teknologien sikrer en solid forbindelse, og med IPX4-vandresistens, touch-knapper og op til 22 timers batterilevetid, er Gemini II designet til at være både funktionelle og holdbare.

Designet er fortsat en vigtig del af Devialets produktidentitet. Gemini II fås i farverne Matte Black og Iconic White og kommer i en mindre opladningsboks, der ikke kompromitterer batteriets levetid. Øretelefonernes design er målrettet til at passe til en bred vifte af øretyper, hvilket reducerer risikoen for at miste dem under fysiske aktiviteter.

Recordere.dk har spurgt Devialet om vi kan få et sæt til test, og forvent der kommer en test en af de kommende uger.

 

Pris og levering

Devialet Gemini II er tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 2.990 DKK for standardversionen og 4.490 DKK for Gemini II Opéra de Paris-versionen. Produkterne kan købes hos udvalgte forhandlere og på Devialets hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.