Forside * Nyheder

Flyv i Dune verdenen med ny Microsoft Flight Simulator 2020 udvidelse

-

Nu kan du flyve med i Dunes univers med Microsoft Flightsimulator

I en spændende udvidelse for fans af både flight simulator og science fiction, har Microsoft netop annonceret en ny udvidelse til deres populære spil, Microsoft Flight Simulator 2020. Denne gratis Dune Expansion, tilbyder spillere en unik mulighed for at udforske den ikoniske verden af Arrakis, bedre kendt som Dune, fra den berømte filmserie.

Annonce:

Offentliggjort på Xbox Wire, er Dune Expansion-opdateringen tilgængelig for alle, der ejer Microsoft Flight Simulator. Dette inkluderer spillere på Xbox Game Pass og PC Game Pass og også for Steam, hvilket gør denne fantastiske oplevelse tilgængelig for et bredt publikum uden ekstra omkostninger.

 

Med denne opdatering får spillere chancen for at tage kontrol over den ikoniske Royal Atreides Ornithopter. Dette fly, som er elsket af fans for sin unikke design og dyb forbindelse til Dune-universet, kan nu manøvreres gennem de storslåede ørkener og snævre kløfter på planeten Arrakis. Spillere vil blive udfordret gennem tre tutorial-missioner, som introducerer dem til de grundlæggende flyvefærdigheder.

Ud over disse introducerende missioner tilbyder Dune Expansion seks spændende aktiviteter. Disse inkluderer tidsbaserede prøver, hvor spillernes evner sættes på prøve mod uret, samt en heroisk redningsmission. I denne nervepirrende mission skal spillere redde deres flyveinstruktør, inden en ødelæggende sandstorm rammer. Disse missioner lover ikke kun at teste spillernes flyvefærdigheder, men også at trække dem dybere ind i det rige og fascinerende univers, som er Dune.

Dette markerer første gang, Microsoft Flight Simulator bevæger sig ind i en fiktiv verden, hvilket åbner døren for en helt ny type af spiloplevelser.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.