Forside * Nyheder

Google Pixel Fold 2: Læk afslører nyt design og større skærme

-
Kilde @Onleaks

@OnLeaks på X givet os et glimt ind i fremtiden med formodede billeder af Google’s næste foldbare telefon, Pixel Fold 2. Disse billeder antyder betydelige ændringer i design og specifikationer.

Den mest iøjnefaldende ændring er Pixel Fold 2’s design, især kamera-modulet på bagsiden, der skiller sig markant ud fra tidligere modeller. Denne ændring er ikke kun kosmetisk, da den antyder en mulig opgradering i fotograferingsevnerne for enheden.

Billederne tyder også på en væsentlig forøgelse af skærmstørrelsen. Den indre skærm måler nu 7,9 tommer, en lille men betydelig forbedring fra forgængeren Pixel Fold’s 7,6 tommer. Yderligere er den ydre skærm, når telefonen er klappet sammen, vokset fra 5,8 tommer til 6,4 tommer, hvilket lover bedre brugervenlighed i dens foldede tilstand.

Annonce:

 

En anden forbedring er telefonens tyndere profil. Med en tykkelse på kun 10,54 mm, når den er foldet sammen, er Pixel Fold 2 slankere end sin forgænger, der målte 12,1 mm. Dette tyndere design antyder en mere elegant og bærbar enhed, der stadig bevarer robustheden af en foldbar telefon.

Google Pixel Fold 2 forventes at være drevet af enten et Tensor G3-chipset fra den seneste Pixel 8-serie eller en endnu ikke annonceret næste-generations Tensor G4 chip. Dette lover en kraftfuld ydelse, der kan håndtere alt fra dagligdags opgaver til intensiv gaming og professionelt arbejde. Det forventes at Pixel Fold 2 kommer med op til 16 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.