Forside * Nyheder

NETGEAR’s WiFi 7-Orbi 970-serie kan forudbestilles nu

-

 

Annonce:

Nu er det muligt at forudbestille NETGEAR Orbi 970, der er et nyt MESH sæt med WiFi 7.

WiFi 7 er den seneste udvikling i trådløs teknologi, der lover høje trådløse hastigheder og ydeevne. Med en verden, der kræver højere internethastigheder og kapacitet til at håndtere flere enheder, streaming i høj kvalitet og online spil, kan man med fordel kigge efter WiFi 7 enheder. Dog skal man være opmærksom på at det lige nu ikke er mange computere og telefoner, der understøtter den protokol.

Orbi 970 bruger Quad-Band-teknologi og en dedikeret backhaul (kablet forbindelse mellem enhederne) for at sikre stabil og hurtig WiFi. Smart Connect vælger det bedste bånd for enheder, og med en 10 Gig internetport samt 10 Gbps og 2,5 Gbps Ethernet-porte, åbnes døren for høje hastigheder. Designet inkluderer 12 interne antenner for optimal ydeevne.

Ekstra sikkerhed koster ekstra penge

Sammen med sættet får du et års abonnement på NETGEAR Armor™, powered by Bitdefender, men efter et år skal du selv betale ekstra hvis du vil bruge den tjeneste.

NETGEAR Smart Parental Controls giver kontrol over børns onlineaktivitet.

 

Pris og tilgængelighed

Orbi 970 er tilgængelig i sort og hvid, som en to-pakke eller tre-pakke for udvidet dækning op til 660m² og understøtter op til 200 enheder. Orbi RBE973 Black Edition er kun tilgængelig hos NETGEAR til forudbestilling.

  • 2-pak koster: 12.490 DKK
  • 3-pak koster: 18.490 DKK
  • 1 ekstra sattellit koster: 6.790 DKK

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.