Forside * Nyheder

Rambuktyve måtte forlade Power tomhændet

-
Power Frederikshavn. Illustration: Power på Facebook

Indbrud i Power-butik i Frederikshavn slår fejl: Gerningsmænd efterlader kun ødelæggelser

I et usædvanligt indbrudsforsøg hos elektronikkæden Power i Frederikshavn, stod medarbejderne onsdag morgen over for en overraskelse, da de opdagede, at trods et ødelagt indgangsparti, var ikke en eneste vare stjålet. Tyveforsøget, som fandt sted natten til onsdag, resulterede i, at indbrudstyvene måtte forlade stedet tomhændede, efter at have fejlet i at sikre sig adgang til selve butikken.

Ifølge rapporter fra TV2 Nord, var tyvene langt fra diskrete i deres fremgangsmåde. Fire gerningsmænd forsøgte at bryde ind ved at køre frontalt igennem glasdørene med, hvad der lignede en sort Toyota Verso. Dette aggressive forsøg på at trænge ind stoppete dog ved det næste sæt døre, som forblev uigennembrudte og efterlod tyvene ude af stand til at nå frem til butikkens værdigenstande.

Annonce:

Anni Brix fra Nordjyllands Politi har udtalt, at overvågningsbilleder viser, hvordan tyvene tilbragte tre minutter i butikkens vindfang, før de til sidst opgav og forlod stedet. På trods af deres fejlslagne forsøg, har hændelsen efterladt Power-butikken med skader på indgangspartiet.

Politiet har iværksat en jagt på de fire gerningsmænd, hvis flugtbil bærer nummerplader, der matcher en Toyota Yaris – et detalje, der rejser mistanke om, at både bil og nummerplade kan være stjålet. En borgerhenvendelse har ledt politiet til en adresse i Frederikshavn, hvor den mistænkte bil muligvis er lokaliseret, men det er endnu ikke bekræftet, om det er den korrekte bil.

Dette usædvanlige tyveriforsøg efterlader flere spørgsmål end svar, mens det lokale politi fortsætter med at undersøge sagen og arbejder på at spore de ansvarlige.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.