Forside * Featured

Stor prisstigning på Viaplay

-

Viaplay hæver prisen på den store pakke med 50 kr/måned

Der er en stor prisstigning hos Viaplay på den store pakke indeholdende sport. Prisen er steget 50 kroner per måned på Viaplay Total.

Annonce:

Før: kr. 449/måned
Nu: kr. 499/måned

Viaplay forklarer prisstigningen med at oplevelser er blevet dyrere.

“Vores strategi er ganske enkelt at levere det, et dansk publikum efterspørger. Intet mindre. Vi er altid stolte over at kunne levere topklasseunderholdning i en utrolig høj kvalitet. Vi anerkender fuldt ud, at oplevelser generelt er blevet dyrere. Det genkender vi alle i vores hverdag”, forklarer Lars Bo Jeppesen, der er EVP Viaplay Group & CEO Viaplay Denmark, i en udmelding ifølge eb.dk og fortsætter:

“Men perspektivet er også vigtigt, når vi taler om, hvad vi bruger vores tid og penge på. De penge, det koster at have helt ufattelig mange timers eksklusiv livesport og topklasseunderholdning til rådighed for hele familien hver dag, året rundt, står vi fuldt ud på mål for, i forhold til de oplevelser og fornøjelser det giver”.

Det er sportsrettighederne som bliver dyrere og dyrere, samtidig med at der er inflation og en ny streamingskat (kaldet kulturbidrag)

“Det er ingen hemmelighed, at de mest eftertragtede sportsrettigheder og topunderholdning koster. Men selvom inflationen, stigende omkostninger på produktionen og politikernes seneste streamingskat i form af kulturbidraget gør det sværere for os at tilbyde kunderne en konkurrencedygtig pris, garanterer vi, at tilbuddet er attraktivt. Derfor er den første prisregulering på vores Viaplay Total-pakke siden 2021 en nødvendig justering”, slutter Lars Bo Jeppesen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.