Forside * Featured

Tim Cook: Enorm mulighed for Apple med AI, bare vent og se

-
Tim Cook. Screenshot fra Apples produktpræsentation sep 23

Apple bekræfter at de lancerer generative AI funktioner senere i år, uden dog at gå i detaljer

Under Apples kvartalsregnskabstilkendegivelse i denne uge bekræftede CEO Tim Cook, at virksomheden arbejder på generative AI-softwarefunktioner, der vil blive tilgængelige for kunderne “senere i år”. Det skriver The Verge

Dette stemmer overens med rapportering fra Bloomberg’s Mark Gurman, der for nyligt udtalte, at iOS 18 kunne blive den “største” opdatering i operativsystemets historie. Cooks antydninger – han nævnte generativ AI flere gange, men uden at specificere – synes at bekræfte, at vi kan forvente en stor lancering til efteråret.

Annonce:

“Som vi ser fremad, vil vi fortsætte med at investere i disse og andre teknologier, der vil forme fremtiden. Det inkluderer kunstig intelligens, hvor vi fortsætter med at bruge enorm tid og indsats, og vi glæder os til at dele detaljerne om vores igangværende arbejde på dette område senere i år”, fortalte Cook.

Analytikere forsøgte at presse Cook for flere detaljer, men han tilbød ikke meget. “Vores fremgangsmåde har altid været at gøre arbejdet og derefter tale om arbejdet, og ikke at komme foran os selv. Så vi vil holde os til dette også. Men vi har nogle ting, som vi er utroligt begejstrede for, som vi vil tale om senere i år.”

AI-softwarefunktioner, der spænder fra avanceret fotomanipulation til forbedringer af tekstbehandling, har været et stort salgsargument for smartphones fra Google og Samsung i de seneste måneder. Det er sjældent for Apple at signalere sine kommende træk, så dette kan tages som et tegn på, at virksomheden har ambitiøse planer om at integrere AI i sine softwareplatforme – iOS, iPadOS og macOS – senere i år.

“Lad mig bare sige, at jeg mener, der er en enorm mulighed for Apple med generativ AI og med AI, uden at gå ind i flere detaljer eller komme foran mig selv”, konkluderede Cook.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.