Forside * Nyheder

76.000 danske husstande får nu mulighed for internet fra YouSee gennem GlobalConnect’s fibernet

-

Danmarks største internetudbyder, YouSee, indgik sidste år en aftale med GlobalConnect. Denne aftale gør YouSee til en mulighed for tusindvis af danske husstande, der er tilsluttet GlobalConnects netværk at få Globalc Connect fiber.

Fra i dag kan 76.000 husstande vælge YouSee-produkter på GlobalConnects netværk.

Annonce:

GlobalConnect, som er glad for at tilbyde deres kunder flere valgmuligheder inden for internet og underholdning, ser positivt på inklusionen af YouSee som udbyder på deres fibernetværk. Peter Bredgaard, VP B2C Danmark hos GlobalConnect, forventer, at mange vil vælge YouSee på grund af deres tilfredshed med YouSee som udbyder gennem mange år.

For at markere lanceringen tilbyder YouSee et særligt tilbud til potentielle nye kunder på GlobalConnects netværk. Dette tilbud omfatter en 1000 Mbit forbindelse til 349 kr. om måneden. Tilbuddet inkluderer gratis oprettelse og halv pris de første tre måneder for nye kunder indtil 30. april.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.