Forside * Nyheder

Apple inviterer til WWDC 2024 den 10.-14. juni

-

Apple har annonceret, at deres 35. årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) vil finde sted fra mandag den 10. juni til fredag den 14. juni.

WWDC 2024 vil være en online begivenhed åben for alle udviklere uden omkostninger. Under begivenheden vil Apple præsentere nye opdateringer, herunder iOS 18, iPadOS 18, tvOS 18, macOS 15, watchOS 11, og visionOS 2.

Annonce:

Derudover planlægger Apple et særligt arrangement for udvalgte udviklere og studerende på Apple Park campus i Cupertino, Californien, den 10. juni. Apple Developer Program medlemmer og andre udvalgte grupper kan ansøge om deltagelse, og vinderne vil blive udvalgt gennem et lodtrækningsystem.

Apple WWDC, eller Worldwide Developers Conference, er en årlig begivenhed, hvor Apple præsenterer nye softwareopdateringer og teknologier. Det er et centralt mødested for udviklere, der arbejder med Apples platforme, såsom iOS, macOS, watchOS, og tvOS.

Konferencen inkluderer keynote-præsentationer, hvor Apple ledere afslører de seneste innovationer, workshops, og sessions dedikeret til at hjælpe udviklere med at udnytte nye funktioner og bedste praksisser. WWDC tilbyder også en unik mulighed for netværk blandt udviklerfællesskabet. Det er ikke kun begrænset til professionelle udviklere; det tiltrækker også studerende og tech-entusiaster, som ønsker at lære mere om Apples økosystem.

 

Gennem årene har Apple WWDC været scenen for lanceringen af ​​en lang række banebrydende produkter og softwareopdateringer, der har formet teknologiindustrien. En af de mest ikoniske præsentationer var introduktionen af ​​iPhone App Store i 2008, som revolutionerede måden, vi tænker på og bruger mobilapps.

I 2014 blev Swift, Apples egen programmeringssprog designet til at udvikle iOS og Mac apps, afsløret, hvilket gjorde appudvikling mere tilgængelig og effektiv. Desuden har WWDC set lanceringen af ​​vigtige softwareopdateringer såsom iOS 14 i 2020, der introducerede widgets på hjemmeskærmen og Apples persondatafokus med App Tracking Transparency.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.