Forside * Nyheder

BBC overtager tjenesten Britbox

-

BBC køber medejer ud af streamingtjenesten Britbox

BBC Studios har indgået en historisk aftale om at overtage det fulde ejerskab af BritBox International, hvilket markerer en betydningsfuld milepæl i streamingens verden. Denne bevægelse styrker BBC’s position som en førende udbyder af britisk indhold globalt. Det fortæller BBC i en udmelding.

Annonce:

Med et kontantbeløb på 255 millioner pund har BBC Studios sikret sig ITV’s andel på 50 % i BritBox International. Dette skridt signalerer en dyb forpligtelse fra BBC’s side til at udvide sit internationale rækkevidde og tilbyde en bred vifte af britisk indhold til seere over hele verden.

Tom Fussell, CEO for BBC Studios, udtalte: “Dette er et vigtigt opkøb for os. Vi overtager det fulde ejerskab af en succesfuld, voksende tjeneste, som vi kender godt, og som passer med vores erklærede ambition om at fordoble størrelsen af vores virksomhed.”

BritBox International, der blev lanceret i 2017 af BBC Studios og ITV, har hurtigt etableret sig som den førende destination for britisk underholdning uden for Storbritannien. Med over 3,75 millioner abonnenter og en virksomhedsværdi på omkring 500 millioner pund, har tjenesten oplevet en imponerende vækst og har fortsat potentiale til yderligere ekspansion.

Denne overtagelse vil give BBC Studios mulighed for at investere betydeligt i BritBox Internationals fremtid og sikre, at seere globalt fortsat får adgang til det bedste britiske indhold.

Britbox er p.t. tilgængelig i otte lande. Udover Danmark er det USA, Canada, Australien, Sydafrika, Finland, Norge og Sverige.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.