Forside * Featured

Beoconnect Core omdanner ældre B&O-produkter til tv-højttalere og streaming

-
Foto: Bang & Olufsen

Bang & Olufsen introducerer Beoconnect Core, en ny streamingboks designet til at omdanne eksisterende højttalere fra mærket til et moderne, trådløst lydsystem.

Beoconnect Core kan give nyt liv til ældre B&O-højttalere. Med den bliver det muligt at at streame musik direkte fra foretrukne apps, forbinde en pladespillere eller musiksystem, og tilkoble højttalerne til et TV.

Boksen benytter Bang & Olufsens Mozart-streamingmodul. Et modul der kan opdateres og evt. udskiftes senere, hvis den teknologiske udvikling måtte være blevet overhalet af fremtidens krav og ønsker til sådan en enhed.

Annonce:

“Vores mål er at skabe produkter, der kan holde hele livet, og Beoconnect Core er en vigtig tilføjelse til vores produktudbud, der gør det muligt for os at leve op til vores løfte om lang levetid for vores produkter. Beoconnect Core forbinder vores fortid med fremtiden og leveres med vores udskiftelige Mozart-streamingmodul, som nemt kan opgraderes til den nyeste teknologi,” fortæller Michael Henriksson, vicepresident for
produktmarketing hos Bang & Olufsen i en udmelding og fortsætter:

“Det betyder, at de produkter, som vores kunder elsker, kan bruges i mange år fremover og blive ved med at skabe mindeværdige øjeblikke.”

Foto: Bang & Olufsen

Beoconnect Core giver flere tilslutningsmuligheder såsom Powerlink og USB, der er optimeret til højttalerne Beolab 50 og Beolab 90 og line-in til pladespillere og andre kilder. Derudover gør Beoconnect Core det muligt at tilslutte Bang & Olufsen-højttalere til tredjepart tv med HDMI eARC, så B&O-højttalerne kan virke som stereo tv-højttalere også.

Beoconnect Core kan også installeres i et Beosound Shape væghængt musiksystem ved hjælp af et specielt beslag.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beoconnect Core koster kr. 8.199,-

Er til salg i udvalgte B&O-butikker.

 

Beoconnect Core forbindelser

Bluetooth-version
Bluetooth 5.3

Bluetooth Codecs
Android: SBC
iOS: SBC, AAC

Streamingtjenester
Apple AirPlay
Spotify Connect
Chromecast built-in
TIDAL Connect
B&O Radio
Deezer
QPlay 2.0

Beolink Multiroom
Ja

Fysiske forbindelser
1 × strømstik
1 x USB-C (Digital Performance Output)
1 x HDMI eARC (til TV-integration)
1 × netværksstik
1 x COMM (til Beosound Shape)
1 x Powerlink (stereo)
1 × linjeindgang (både analog og optisk digital)

Fjernbetjening
Bang & Olufsen App
Beoremote One BT
Beoremote Halo

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.