Forside * Featured

Kunder klager over sløvt internet hos YouSee

-
Foto: YouSee

Flere oplever at deres kabel-tv internet ikke leverer de lovede hastigheder

Der er problemer med internet-forbindelserne hos YouSee og muligvis andre af Nuuday-selskaberne. Flere kunder klager over at de ikke kan opnå den hastighed som de er blevet stillet i udsigt og betaler for.

Det drejer sig om de hurtige forbindelser via kabel-tv, det der også kaldes coax internet. Det er internetforbindelser som er solgt som mere end 300 Mbit/s, som 1000/100 MBit/s, der er ramt. Flere kunder oplever at den faktiske download-hastighed er langt lavere. Det skriver fagbladet Ingeniøren.

Annonce:

Et kig i YouSee supportforum viser at der er noget om snakken. Her er der flere forespørgsler om YouSee har problemer.

“Jeg har 1000/100 mbps, og direkte kabling fra router til min gamer PC – men jeg kan ikke downloade spil eksempelvis med mere end omkring 230 mbps ? Dvs. det tager ca. 1 time at downloade er enkelt spil! Er der “uro” på nettet pt. ?? På forhånd mange tak for hjælpen :)”, skriver en bruger som kalder sig for Kaptajn88 på YouSee Forum

En anden bruger som kalder sig Mikkel92 skriver på samme forum:

“Hej. Jeg oplever at mine downloads er begyndt at blive låst til max 22MB/s. Jeg har før i tiden haft den helt oppe omkring 80-100MB/s men døjer nu med den langsomme hastighed. Jeg har coax bredbånd på 1000/100”

Ifølge Ingeniøren så har Nuuday erkendt problemerne og arbejder på en løsning.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.