Forside * Featured

Robot-plæneklipperen Segway Navimow lanceres i Europa

-

Segway har i dag annonceret Navimow i Europa, som byder på priser fra 7.999 DKK. Dette skridt udvider virksomhedens produktudvalg efter den første introduktion af H-serien i Norden for to år siden.

I-serien tilbyder en intelligent klippeoplevelse gennem et unikt positioneringssystem, AI-assistens til kortlægning og funktioner for planlagt klipning.

Annonce:

Opsætningen af Navimow I Series er designet til at være brugervenlig. Med Navimow-appen kan brugerne nemt indstille virtuelle grænser og forbinde forskellige områder i haven, hvilket gør det muligt at starte klipningen inden for få minutter.

 

Robotplæneklipperen anvender et selvudviklet RTK-positioneringssystem med et visionssystem. Dette sikrer nøjagtig klipning ved hjælp af en skræddersyet RTK-chip og et 140° POV-kamera, som muliggør præcis navigation og undgåelse af objekter i haven.

Videre introducerer I-serien en ny AI-drevet funktion for kortlægning, som forbedrer nøjagtigheden af plænekortlægningen. Dette giver brugerne mulighed for at finjustere arbejdsområdet direkte i appen for optimal klippepræstation.

 

For at sikre vedligeholdelse af plænen, tilbyder I-serien planlagt klipning. Dette inkluderer automatisk genopladning og et zigzag-klippemønster, som sikrer en ensartet klipning af græsplænen. Derudover giver Ride-on Boundary funktionen mulighed for at klippe svært tilgængelige områder langs grænsen.

 

George Ren, direktør for Segway Navimow, fremhæver produktets tilgængelighed og de smarte funktioner som vigtige faktorer for både nye og erfarne haveejere. Med lanceringen af I-serien fortsætter Navimow med at være en innovativ aktør på markedet for havearbejde.

 

Pris og levering

Navimow I Series er tilgængelig nu med priser mellem 7.999 og 9.999 DKK. Forbrugere i Danmark kan finde produkterne i byggemarkeder og hos autoriserede forhandlere, som er listet på Navimows hjemmeside.

Galleri

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.