Forside * Featured

Telmore Play lancerer nyt abb. med valgfrie streamingtjenester

-
Foto: recordere.dk

Telmore lancerer nu et billigere Play-abonnement med 3 valgfrie tjenester

Telmore føjer endnu et abonnement til deres Play-univers, hvor mobiltelefonabonnementet kombineres med et antal valgfrie streamingtjenester.

Nu sammensætter 80% af Telmores kunder deres Telmore Play pakker selv, fortæller Telmore i en udmelding. De har dog registreret appetit på endnu mere valgfrihed. Derfor åbner de nu op for endnu en kombinationsmulighed, hvor man kan nøjes med tre streamingtjenester til en samlet lavere pris.

Annonce:

Så hvor der hidtil har været ét abonnement med valgfrihed mellem de tilknyttede streamingtjenester, så vil der nu være to:

  • 3 valgfrie tjenester til kr. 349,- (NY)
  • 4 valgfrie tjenester til kr. 399,-
Tjenester på Telmore Play marts 2024. Kilde: Telmore

“Det seneste år taler sit tydelige sprog: Danskerne vil have valgfrihed, så det giver vi dem endnu mere af. De faste pakker, hvor andre har bestemt, hvilke streamingtjenester du skal have, er på vej ud”, udtaler Telmores CEO Henrik Lehman, og fortsætter:

“Vi er stolte over at være markedets bannerfører for valgfrihed – og vi kan jo se, at konkurrenterne følger med. Nu går vi forrest igen og tilbyder en mindre løsning til dem, der ønsker det. Men det er stadigvæk blandt de absolutte toptjenester vores kunder kan vælge – bl.a. Disney+ som vores konkurrenter på det danske marked ikke tilbyder”

Der er introduktionstilbud på det ny abonnement så det koster 199/måned de første 2 måneder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.