Forside * Featured

WeShare vender tilbage i MobilePay som “Del udgifter”

-

Savner du også WeShare der forsvandt i 2023 fra MobilePay universet, så kan du godt begynde at glæde dig. WeShare vender tilbage. Nu direkte i MobilePay app’en.

MobilePay annoncerer at de genintroducerer den populære funktion, denne gang direkte integreret i MobilePay-appen under navnet “Del udgifter”.

Annonce:

Denne udvikling kommer efter MobilePays fusion med den norske mobilbetalingstjeneste Vipps, hvilket har muliggjort en løsning på de tidligere økonomiske og tekniske udfordringer, der var forbundet med at vedligeholde WeShare som en separat app.

Anette Bøje, dansk landechef for Vipps MobilePay, udtrykker stor tilfredshed med at kunne opfylde løftet om at bringe en lignende funktion tilbage, nu som en del af en ny og forbedret version af MobilePay-appen.

I første omgang vil “Del udgifter”-funktionen indeholde basale elementer såsom muligheden for at dele udgifter og en valutaberegner. Der er dog planer om yderligere udvikling af funktionen, selvom det endnu er for tidligt at specificere, hvilke tilføjelser der kan forventes i fremtiden.

Denne nye funktion er allerede blevet lanceret i Finland, og Vipps i Norge har en lignende funktion. Målet med disse lanceringer er at gøre MobilePay anvendelig på tværs af de skandinaviske lande, som vil gøre det muligt for brugere at benytte MobilePay i Norge, Finland, og Sverige. Anette Bøje understreger, at dette er en ambition, de håber at kunne realisere hurtigst muligt.

“Del Udgifter”-funktionen forventes at være tilgængelig fra den 12. marts som en del af MobilePay-appen, hvilket markerer et vigtigt skridt mod at gøre appen endnu mere brugervenlig og alsidig for brugerne i hele Skandinavien. App’en opdateres til både iOS og Android.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.