Forside * Nyheder

Windows 11 dropper Android-apps

-
Foto: Microsoft

Microsoft vil af med Android-apps på Windows 11

Der er gået 3 år siden softwaregiganten annoncerede at de ville bringe Android-apps til Windows 11 via Amazons Appstore. Men nu har Microsoft annonceret at det er slut – de dropper understøttelsen af Android-apps i Windows 11 fra næste år. Det skriver The Verge

“Microsoft afslutter understøttelsen af Windows for Android (WSA),” lyder et nyt supportdokument fra Microsoft. “Som følge heraf vil Amazons Appstore på Windows og alle applikationer og spil, der er afhængige af WSA, ikke længere blive understøttet fra den 5. marts 2025.”

Annonce:

Brugere af Android-apps fra Amazons Appstore vil dog fortsat have adgang til disse efter ophørsdatoen, men man vil ikke kunne downloade nye. Men allerede nu er der lukket for at hente Amazon Appstore til Windows 11.

Hvis du er Windows 11 bruger og tænker at den mulighed er gået hen over hovedet på dig, så skyldes det at Amazon Appstore aldrig har været tilgængelig i Danmark. Ikke officielt i hvertfald.

Android-apps på Windows 11 så oprindeligt ud som værende Microsofts svar på Apples fremskridt med sine M1-chips og afviklingen af iOS-apps på macOS.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.