Forside * Nyheder

Apple annoncerer særligt event den 7. maj: “Let Loose”

-

Apple vil vise nyt hardware frem d. 7. maj kl. 16

Apple har offentliggjort, at de vil holde et særligt event den 7. maj med titlen “Let Loose”, som kan oversættes til ‘Slip løs’.

Annonce:

Eventet forventes at fokusere på ny hardware og tilbehør til iPad, inklusiv en ny iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil og Magic Keyboard.

Eventets invitation, med titlen “Let Loose”, signalerer at der kommer en ny Apple Pencil. Det prøver Apple ikke at skjule, da der er vist en pen på illustrationen til invitationen.

Flere rygter peger på, at den nye Apple Pencil vil inkludere funktioner som Find My integration og magnetiske spidser, der kan udskiftes for at simulere forskellige skrive- og tegneredskaber.

Ifølge 9to5Mac, vil den nye Apple Pencil også understøtte en ny form for “Klemme”-gestus. Inde på Apples hjemmesider vises nu deres logo tegnet med forskellige farver og pensler. Dette kan være en forsmag på hvad den nye pen kan.

Apple-logoer tegnet forskelligt. Kilde: Apple

Samtidig forventes en ny serie af iPad Pro, hvor både 11-tommer og 12,9-tommer modellerne vil skifte til OLED-skærme. De nye designs på iPad Pro vil også være markant tyndere end deres forgængere.

iPad Air serien vil også udvides med en ny 12,9-tommer model for første gang, som vil supplere den eksisterende 10,9-tommer model. Det rygtes at skærmen her er LCD med mini-LED bagbelysning.

Endelig arbejder Apple også på en opdateret version af Magic Keyboard til den nye iPad Pro. Det nye Magic Keyboard vil gøre iPad Pro mere lignende en bærbar computer og inkludere en mere robust ramme med aluminium, lyder det i flere rygter.

Apple event Let Loose afholdes tirsdag d. 7. maj kl. 16 dansk tid

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.