Forside * Nyheder

Call me køber Alka Mobil

-

Mobilselskabet Call me har annonceret opkøbet af konkurrenten Alka Mobil

Mobilselskabet Call me, som er en del af Telia som ejes af Norlys, udvider med opkøbet af Alka Mobil.

Annonce:

Alka Mobil, lanceret i marts 2021, har fokuseret på at levere enkel og omkostningseffektiv mobiltelefoni til forsikringskunder. I en periode, hvor telekommunikationsindustrien er præget af hastig teknologisk udvikling og øget kundekrav til fleksibilitet og pris, har Alka Mobil formået at skabe en solid kundebase takket være sit samarbejde med Telia.

Med købet får Alka Mobils kunder adgang til Call mes fulde sortiment, inklusive det nyeste indenfor smartphones, mobiltilbehør, 5G-internet og underholdningstilbud. Denne integration tilbyder eksisterende Alka Mobil-kunder en bredere palette af produkter og tjenester.

Overgangen for Alka Mobils kunder til Call me vil finde sted i løbet af andet halvår af 2024, hvor de vil fortsætte under uændrede vilkår.

Kunderne vil beholde deres eksisterende telefonnumre og abonnementspriser, samt fortsat have adgang til Telias landsdækkende mobilnetværk. Denne integration understreger Call mes engagement i at tilbyde stabil og pålidelig service.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.