Forside * Fokus

IKEA Trådfri introducerer ekstra kraftig E14-pære

-
Foto: IKEA

Den nye pære kommer med en lysstyrke på op til 806 lumen (60W)

Det svenske møbelfirma har introduceret en innovativ tilpasning ved at reducere størrelsen af soklen på deres Trådfri-pære. Dette har resulteret i en traditionel E27-pære, der nu har en mindre E14-sokkel. Det skriver hueblog.com

Denne farverige pære er tilgængelig til en pris af 99 kroner hos Ikea. Som en selvfølgelighed er ZigBee teknologi indbygget, hvilket letter tilslutning til Hue Bridge.

Annonce:

Den nye pære med E14 sokkel lyser kraftigere. Den har op til 806 lumen. Den kan lyse med forskellige nuancer af hvid. 806 lumen svarer til en gammeldags 60 watt glødepære.

Foto: IKEA

Detaljerne er dog ikke præcist angivet af Ikea. For en E14-pære er dette en imponerende lysstyrke, især når man tager i betragtning, at Philips Hue (samt andre mærker) typisk topper ved 470 lumen.

For at opnå denne øgede lysstyrke har Ikea valgt at gå på kompromis med kompaktheden. Denne lyse E14-pære er nøjagtigt samme størrelse som en standard E27-pære, hvilket indebærer en diameter på 60 millimeter. Det er derfor vigtigt at sikre, at der er tilstrækkelig plads i lampen til denne fysisk større pære (sammenlignet med andre pærer med E14 sokkel).

Se mere hos: IKEA

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.