Forside * Nyheder

Insta360 klar med 8K Kamera: Insta360 X4

-

Insta360 introducerer i dag Insta360 X4, et kamera der optager i 360 grader og har kapacitet til at optage i 8K opløsning.

Insta360 X4 er designet til optagelse i alle vinkler, der leverer videooptagelse i 8K. For brugere med ønske om højere frame rates, tilbyder kameraet optagelse i 5.7K ved 60fps eller 4K ved 100fps for slow motion.

Annonce:

Insta360 X4 kan betjenes med en touchskærm og har indbygget en AI-chip til redigering og håndtering af optagelser. Kameraet har en batterilevetid på op til 135 minutter og er udstyret med lens guards, der er designet til at beskytte mod ridser.

Kameraet indeholder en selfiestick-funktion, der gør det muligt at filme uden at selfiesticket er synligt i billedet. Det kan også bruges som et traditionelt actioncam med mulighed for optagelse i ultra vidvinkel.

 

Teknologi og Design

Insta360 X4 bygger på en 5nm AI-chip, der bidrager til kameraets funktioner, herunder batterilevetid. Kameraet er konstrueret til at kunne tåle udfordrende betingelser og brug i intuitiv stil.

Kameraet understøtter en række forskellige optagelsesmodes, heriblandt 360 graders optagelser og forskellige frame rates for at opnå slow motion-effekter. Videomateriale kan redigeres via den indbyggede AI, med Quick Edit-funktionen eller ved hjælp af Insta360s egen app.

Insta360 X4 er velegnet til brug i ekstreme miljøer, da det har Corning Gorilla Glass og FlowState Stabilisering, hvilket sikrer funktionalitet selv under kolde forhold.

Insta360 X4 er kompatibel med gratis apps til videoredigering uden abonnement og understøtter plugins til Adobe Premiere Pro.

Insta360 X4 er målrettet mod brugere, der ønsker at dokumentere deres oplevelser med detaljerigdom og redigeringsfleksibilitet.

 

Tilgængelighed

Insta360 X4 er tilgængeligt fra i dag d. 16. april hos udvalgte forhandler til en vejledende pris på 4.590 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.