Forside * Fokus

Max forvirring: Bryder de rabat-løftet?

-
Foto: recordere.dk. Collage: Warner Bros. Discovery

Har du halv pris på HBO Max så begrænses denne når Max tager over

Den 21. maj bliver HBO Max til Max, som er den ny tjeneste fra Warner Bros. Discovery som dannes af indhold fra tjenesterne HBO Max og Discovery+

Da HBO Max i sin tid overtog efter HBO Nordic, der fik kunderne mulighed for halv pris på livstid. Så da Max blev annonceret opstod der naturligt nok tvivl om hvad der ville ske med denne livstidsrabat. Men hurtigt var Warner Bros. Discovery ude og berolige, rabatten fulgte skam med over.

Annonce:

“Hvis du har tilmeldt dig HBO Max med en livstidsrabat, beholder du rabatten (50 procent rabat på den gældende pris), så længe dit abonnement er aktivt, og du overholder kampagnens vilkår og betingelser”, fortalte Esben Elborne, der er kommunikations- og PR-chef hos Warner Bros. Discovery Danmark, til Ekstra Bladet d. 30. marts.

Hvad der ikke blev nævnt i den forbindelse er at rabatten begrænses til ét ud af 3 abonnementer hos Max.

Max har 3 trin på abonnements-skalaen:

  • Basis med reklamer (HD)
  • Standard (HD)
  • Premium (4K UHD med Dolby Vision og Atmos)

HBO Max kunder konverteres til Standard-abonnementet, som er uden 4K UHD, Dolby Vision og Atmos. Man beholder kun sin rabat hvis man bliver på det tilbudte abonnement.

Warner Bros. Discovery har sendt en email ud til eksisterende kunder på HBO Max som i dag har ‘50% Rabat Resten Af Livet’ som de kaldte det dengang.

“Ved lanceringen fortsætter du med at betale rabatprisen på 44,50 kr./måned for Max. På din næste fornyelsesdato, den 23. juli 2024 eller senere, vil du fortsat få livstidsrabatten på 50% af den gældende månedspris på et Max Standard-abonnement (p.t. 119 kr./måned), så længe dit abonnement er aktivt, og du overholder brugervilkårene for tilbuddet. Din nye rabatpris ændres til 59,50 kr./måned”, skriver Warner Bros. Discovery i mailen.

Det forlyder at kundeservice hos HBO Max har bekræftet overfor flere kunder i dag, at de 50% rabat kun fortsætter hvis man bliver på Standard-abonnementet. Så der forsvinder adgangen til 4K UHD, Dolby Vision og Atmos når HBO Max bliver til Max. Skifter man efterfølgende til ‘Basis med reklamer’ eller Premium på Max, så bortfalder rabatten for altid.

Læs mere om Max-abonnementerne her

 

Opdatering 21/4

Fra Warner Bros. Discovery lyder nu en melding som ikke just gør situationen mindre forvirrende.

PR- og kommunikationschef for Norge, Marianne Aambø, fortæller til magasinet tek.no at kunder på HBO Max godt nok konverteres til Standard på Max, men at de beholder de muligheder som de har i dag. Dette for en længere periode, uden dog at specificere hvor lang denne periode er.

Marianne Aambø til tek.no (oversat fra norsk):

“Kunder, der har tilmeldt sig HBO Max under 50% livstidstilbuddet, vil fortsætte med at betale den samme nedsatte pris for Max ved lanceringen af Max. Ved den næste fornyelsesdato den 23. juli eller senere overføres rabatten på 50 % til den aktuelle månedlige pris for standardabonnementet, så længe abonnementet holdes aktivt, og betingelserne for tilbuddet følges. Alle eksisterende abonnenter, der abonnerer på HBO Max via en app-butik eller direkte på HBOMax.com, vil beholde funktionerne i deres nuværende pakke i en længere periode”.

Denne formulering kunne indikere, at 4K-opløsning og Dolby Atmos lyd faktisk vil blive bibeholdt. Tek.no spørger derfor ind til dette:

Har I en kommentar til, at halvpriskunder mister 4K, HDR og Dolby Atmos og ikke kan få det tilbage uden at betale 253 procent mere for abonnementet?

“Disse kunder vil beholde den funktionalitet, de har i dag, i en længere periode”, skriver Aambø tilbage.

Hun ønskede dog ikke at give et mere detaljeret svar end dette, men gentog blot det samme da tek.no bad hende uddybe:

“Alle eksisterende abonnenter, som abonnerer på HBO Max via en app store eller direkte på HBOMax.com, vil beholde deres nuværende pakkes funktioner og funktionalitet i en længere periode”.

Kilde: tek.no

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.