Forside * Nyheder

Motorola Edge 50-serien klar til det danske marked

-

Motorola lancerer en ny serie af smartphones under navnet Edge 50, herunder modellerne motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro og motorola edge 50 fusion.

Den nye Edge 50-serie er designet med fokus på æstetik og harmoni. Materialvalget inkluderer ægte træ, en specialudgave med håndlavet perlemors-finish fra Italien og vegansk ruskind. Dette unikke sammenspil af materialer og farver, kombineret med IP68-klassificeringen for undervandsbeskyttelse, sikrer en både tiltalende og holdbar smartphone.

Et markant træk ved Edge 50-serien er dens avancerede kamerasystem, der integrerer AI-understøttede funktioner for at forbedre foto- og videooplevelsen. Dette inkluderer funktioner som en simpel aktivering af kameraet gennem moto-bevægelser, professionelt kalibreret farvegengivelse, og autofokus teknologi, der forbedrer ydeevnen i svagt lys.

Annonce:

 

Motorola Edge 50 Ultra – Flagskibet

Edge 50 Ultra står som flagskibet i serien. Denne model byder på en kombination af højtydende materialer såsom ægte træ og vegansk læder samt moderne teknologier som en 6,67” Super HD pOLED-skærm, og et kamerasystem med blandt andet et 50 MP hovedobjektiv, 64 MP teleobjektiv og et 50 MP ultravidvinkelobjektiv. Yderligere teknologier såsom Dolby Atmos®-lydforbedring og Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform sikrer en optimal brugeroplevelse.

 

Motorola Edge 50 Pro – Premium med stil

Edge 50 Pro tilbyder en raffineret designoplevelse med materialer som sandblæst aluminium og vegansk læder. Med et 50 MP hovedkamera, der har en blænde på f/1.4 for at tillade 64 % mere lys, leverer denne model exceptionel billedkvalitet. Denne enhed er også udstyret med en 6,7″ 144Hz pOLED-skærm, der tilbyder en næsten kantløs visuel oplevelse.

 

Motorola Edge 50 Fusion – Tilgængelig luksus

Edge 50 Fusion er designet til at bringe premium-funktioner til et bredere publikum. Med farverige og slanke designmuligheder, en 6,7″ Full HD+ POLED-skærm og et kamera med avanceret autofokus, giver denne model en overlegen multimedia-oplevelse til en fordelagtig pris.

 

Pris og levering

  • motorola edge 50 ultra vil være tilgængelig i slutningen af maj til en vejledende pris på 8.699 DKK.
  • motorola edge 50 pro vil være tilgængelig fra i dag til en vejledende pris på 5.290 DKK.
  • motorola edge 50 fusion vil være tilgængelig i begyndelsen af maj til en vejledende pris på 3.499 DKK.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.