Forside * Featured

Nu er der igen Hue-widgets på iPhone og iPad

-
En widget kan styre 2, 4 eller 8 funktioner. Foto: recordere.dk

Philips Hue opdaterer app med widgets til iPhone og iPad brugere

Philips Hue-appen har lanceret en ny opdatering, version 5.14, som introducerer widgets for iPhone og iPad brugere. Dette markerer et comeback for Philips Hue widgets, som ikke har været tilgængelige på Apple enheder i de senere år på grund af begrænsninger indført med iOS 14. Det skriver hueblog.de

Disse begrænsninger forhindrede widgets i at udføre handlinger uden at åbne den tilhørende app. Med introduktionen af iOS 17 og de nye interaktive widgets, der tillader brugere at udføre handlinger direkte fra widgets uden at skulle åbne apps, har Philips Hue grebet chancen for at genintroducere denne funktion.

Annonce:

Brugere kan nu tilføje Philips Hue widgets til deres startskærm og låseskærm, vælge størrelser og konfigurere dem til at styre specifikke rum, zoner eller scener. Disse tilpasninger kan nemt foretages ved at holde på widgetten og vælge “Rediger”.

 

Foto: recordere.dk

Selvom der stadig er nogle begrænsninger med de nye widgets, som skyldes Apples uregelmæssige opdateringer af widget-status, er dette skridt en væsentlig forbedring for Philips Hue brugere.

En widget kan have 2, 4 eller 8 funktioner på hjemmeskærmen. Alt efter hvor meget plads man vil ofre på skærmen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.