Forside * Fokus

Nu er Telia en del af Norlys

-
Foto: recordere.dk

Norlys har nu fuldført erhvervelsen af Telia Danmark

Den store energi- og telekoncern, Norlys, har nu afsluttet købet af Telia Danmark, hvilket inkluderer cirka 1,9 millioner kundeforhold og 800 medarbejdere. Norlys styrker sin position som mobiloperatør og udvider sit tilbud af teleprodukter, hvilket forventes at øge konkurrencen til fordel for kunderne.

“Det er fantastisk glædeligt, at vi nu står med nøglerne i hånden. Det her er en dag, vi har set frem til og forberedt os på længe. Norlys-brandet får en helt ny relevans som leverandør af en fuld palet af energi- og teleprodukter til hjemmet og virksomheden”, fortæller Claus Flyger Pejstrup, der er koncerndirektør i Norlys med ansvar for slutkundeforretningen, i en udmelding.

Annonce:

Efter at have indgået aftale med Telia Company i september og modtaget godkendelse fra konkurrencemyndighederne i februar, er Norlys nu konkurrencedygtig på teleområdet med mobil-, tv- og internetforbindelser via fiber og 5G. Købet af Telia Danmark sikrer Norlys en betydelig markedsposition og mulighed for at udvide sin produktportefølje gennem de 31 butikker, der overtages.

For Telia Danmarks kunder ændrer ejerskiftet ikke umiddelbart på deres eksisterende produkter og vilkår på den korte bane.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.