Forside * Tests

TEST: Razer Iskur V2 – Gamer stol med stor komfort

-

Razer er klar med 2. generation af deres Iskur Gaming stol, der kommer både i stof eller kunstlæder. Vi har testet den nye model, og er du klar til at betale op til 4.500,- for en gamer stol, så læs med her.

Razer har med V2 af deres Iskur gamer stol lagt meget mere vægt på en mere dynamisk lændestøtte, og introducerer noget de kalder 6D-Lumbar support for brugere af stolen.

Personligt har jeg en Secretlab Titan XL stol som jeg købte i 2021, og som jeg har haft meget stor glæde af. Især fordi jeg ud fra min størrelse har brug for den ekstra bredde man kan få med en Secret Lab.

Annonce:

Razer Iskur V2 koster 700 EUR (ca. 5.236,- DKK), så det er noget af en investering.

Vi har testet Razer Iskur V2 og her er hvad vi synes

 

Værktøj til at samle stol

Udpakning og design

Iskur V2 kommer i en kæmpe kasse, der vejer næsten 27 kg. og nærmest er umulig for én person at bære alene. I kassen finder man alt til at komme igang med at samle stolen inkl. værktøj. Selv et lille sæt stofhandsker for ikke at grise hænderne er der med.

Men når nu en kasse vejer så meget, ville det have klædt Razer at have lavet nogle håndtagshuller så den var til at håndtere, når man skal op af trapper. 

 

Samlingen af stolen tog lige under 25 minutter, og kan klares af én person. Og instruktionen er super simpel, så det kræver ikke det store IKEA kørekort at få den samlet, og det medfølgende værktøj gør det let at stramme alle skruer.

Stolens skelet er lavet i aluminium og stål, og virker meget solid. Samlekvaliteten er høj og alle madrasser er fyldt med PU skum.

 

Stolen kan justeres som de fleste i højde, og vinkel på siddet samt ryggen. Oven i det har du Razers aktive lændestøtte som du kan justere på flere niveauer. Og armlænene kan justeres både i højde, bredde og vinkel. Betjeningen af stolen minder nærmest 1:1 af hvordan du også betjener f.eks. Secret Lab, men det er også normen på nærmest alle gamer stole i dag.

Iskur V2 fås i tre farver: sort kunstlæder med grønne syninger, sort kunstlæder med sorte syninger eller mørkegråt stof med sorte syninger. Stolen har de fremtrædende Razer-logo på stoleryggen og nakkestøtten.

 

Sammen med stolen får men en stor nakkepude i memoryskum. Det er en filtbeklædt pude, som er blød og støttende, med små vinger til skuldre og nakke. Den fastgøres til nakkestøtten med en bred elastisk strop med spænde om du selv kan stramme. 

Modellen jeg testede var den i sort kunstlæder med de grønne syninger i kanten, og det er ganske elegant. Personligt ville jeg nok foretrække den i stof, da jeg nok ville få det varmt, hvis jeg sad for langt tid i stolen.

Razer Iskur V2 kan bære personer der vejer helt op til 136 kg.

 

Sidde komfort – Lige så god som Secretlab

Som alle andre gamer stole tager det nok nogle timer at sidde den til, og sat rigtigt op, men så sidder man også rigtigt godt i den. Justeringen af lænden tog lidt tid at få til at passe perfekt.

4D justering af armene tog mig også lidt tid, men det gjorde det også på min Secretlab.

Både sæde og ryg er fyldt med skum, og den flydende lændestøtte er også polstret, så du kan justere den i forhold til resten af stolens ryg. Dette er Iskur V2’s nye og unikke element, og en betydelig opdatering i forhold til den første version.

Her minder den meget om Secretlab som også kan justere lænden, hvor du både kan justere lodret position, og hvor meget den støtter din lænd. Lændestøtten kan også drejes frit til venstre og højre, alt efter hvordan du bevæger dig.

 

Læn dig tilbage og tag en lur

Ryglænet kan justeres hele 152 grader, så man kan også læne sig tilbage og tage en lur hvis man har det behov. Det var nu ikke noget jeg testede, da jeg foretrækker min seng.

Men siddekomfort er fint på højde med Secretlab, men det skal den også være på en stol der koster mere end 5.200,-, og jeg vil anbefale at man prøver mere end en stol for at finde præcis den der passer perfekt til en selv.

 

Rigtig god stol til en høj pris

Jeg er meget begejstret for Razer Iskur V2. Især fordi den minder så meget om min Secretlab Titan XL, men som jeg også skrev tidligere vil jeg personligt foretrække modellen i stof.

Samlekvaliteten er i top, og beslag og luftpumpe virker af virkelig høj kvalitet.

Er du på jagt efter en gamer stol, og er villig til at betale hvad de koster, så er Razer Iskur V2 et godt valg.

Du kan købe Razer Iskur V2 på nettet hos Razer, hvor der er fri fragt. Prisen i skrivende stund for den model vi testede er 699,99 EUR (ca. 5.230,-). Du kan læse mere om stolen her.

 

Specifikationer (engelsk)

 • RECOMMENDED WEIGHT: < 136 kg / < 299 lbs
 • RECOMMENDED HEIGHT: 160 cm – 200 cm
 • APPROXIMATE SIZE: M
 • CHAIR COVER COLOR: Black and Green
 • CHAIR COVER MATERIAL: EPU Leather
 • BASE: 5-star aluminium powder coated
 • FRAME: Steel
 • ARMRESTS: 4D
 • CASTERS: 6 cm Caster Wheel
 • GAS LIFT CLASS: 4
 • FOAM TYPE: High density PU molded foam
 • ADJUSTABLE BACK ANGLE: 152 Degrees
 • ADJUSTABLE LUMBAR CUSHION: Yes, built in lumbar support
 • ADJUSTABLE HEADREST: Yes, memory foam head cushion
 • WARRANTY LENGTH: 3 years warranty for mechanisms and moving parts. (not including wear and tear). 2 years additional limited warranty under the extended warranty program.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.