Forside * Nyheder

Viaplay sikrer Formel 1-rettigheder til 2029

-
Max Verstappen, Red Bull (foto: Pixabay.com)

Viaplay Group har fornyet deres rettigheder til at sende Formel 1 i Danmark og flere andre europæiske lande indtil 2029. Dette markere den første gang en sådan langvarig kontrakt er blevet indgået mellem de to parter.

Viaplay har længe været den primære kilde for Formel 1 i Norden og Holland, og med den nye aftale garanteres det, at fans kan se hvert løb, hver kvalifikation, og alle træningssessioner live. Dertil kommer også F1 Sprint-events, som vil fortsætte med at blive dækket i detalje.

Med denne aftale forlænges den i forvejen imponerende dækning af sporten, hvor der ikke kun sendes live, men også tilbydes magasinprogrammer, eksklusive dokumentarer og dybdegående analyser før og efter hvert løb.

Annonce:

Vækst i popularitet

Interessen for Formel 1 har været støt stigende, og med en global fanbase på over 700 millioner, fortsætter sporten med at være en af de mest fulgte og spændende i verden. I Danmark vil dette sikre, at fans kan følge lokale helte som Kevin Magnussen og internationale stjerner som Max Verstappen og Lewis Hamilton tættere end nogensinde før.

Peter Nørrelund, EVP & Chief Sports & Business Development Officer hos Viaplay Group, understreger firmaets engagement i at bringe innovativt og førsteklasses indhold til deres abonnenter. Samtidig har den tredobbelte verdensmester Max Verstappen udtrykt begejstring over den fortsatte tilknytning til Viaplay, hvor han blandt andet medvirker i eksklusive dokumentarfilm.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.