Forside * Featured

Discovery kanaler kommer tilbage hos YouSee – Og Max følger med

-
Foto: recordere.dk

YouSee og Warner Bros. Discovery har netop annonceret en markant udvidelse af deres samarbejde, der nu inkluderer den nye streamingtjeneste Max samt et gensyn til Discoverys kanaler.

Dette tiltag vil give YouSees tv- og streaming-kunder adgang til et endnu bredere udvalg af underholdning, herunder tv-serier fra HBO, film fra Warner Bros., true crime, dokumentarer fra discovery+, og live-sport fra Eurosport.

Christian Morgan, CEO hos YouSee, udtrykte stor tilfredshed med den nye aftale: “Vi er rigtigt glade for at udvide vores samarbejde med Warner Bros. Discovery. Det betyder, at vi kan give vores kunder landet over endnu mere fantastisk indhold og endnu flere store oplevelser, samlet ét sted. Med den højeste fleksibilitet og bedste brugeroplevelse.”

Annonce:

Christina Sulebakk, Managing Director hos Warner Bros. Discovery Nordic, tilføjede: “Jeg er meget begejstret for aftalen med YouSee, der gør vores store indholdskatalog af film, serier og sport tilgængeligt for endnu flere danskere. Vi har netop annonceret vores nye udvidede streamingtjeneste Max, der kombinerer vores stærke udvalg af indhold af forskellige genrer og titler på én samlet tjeneste. Samtidig styrker samarbejdet også Warner Bros. Discoverys tilbud til annoncører ved at tilføje betydeligt flere unikke seere på både lineære og digitale platforme.”

 

Disovery kanaler retur

De nye kanaler omfatter Kanal 4, 5 og 6, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery. Denne udvidelse kommer i en tid, hvor tv- og streaming-markedet oplever en voksende integration, og hvor kunderne efterspørger mere samlet og fleksibelt indhold.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.