Forside * Featured

Google præsenterer Gemini Advanced på Dansk under I/O udviklerkonferencen

-

Under den årlige udviklerkonference I/O har Google afsløret en række spændende opdateringer på AI-fronten, med særligt fokus på de danske brugere. Hovedattraktionen er lanceringen af den danske version af betalingschatbotten, Gemini Advanced, som nu er opgraderet til den nyeste sprogmodel, Gemini 1.5 Pro.

Denne nyeste udgave af Gemini Advanced er ikke blot oversat til dansk; den bygger på Googles mest avancerede sprogteknologi og har kapacitet til at håndtere op til 1 million tokens. Dette gør det muligt for brugere at udføre dybdegående analyser af store datamængder, som kan omfatte alt fra pdf-dokumenter på op til 1.500 sider til omfattende email-korrespondancer eller hele bogserier.

Annonce:

En af de mest innovative funktioner i Gemini Advanced er muligheden for at uploade og få analyseret store dokumenter. Brugere kan indlæse eksempelvis lange forskningsartikler, hvorfra Gemini kan udtrække og sammenligne argumenter og konklusioner. Fremover vil det også være muligt at analysere videoer og store kodefiler, hvor Gemini kan fungere som både dataanalytiker og visuel præsentationsekspert.

Personlige Tilpasninger med Gems

En anden væsentlig nyhed er introduktionen af Gems, en funktion der lader brugere skabe skræddersyede digitale oplevelser. Uanset om du har brug for en motiverende løbetræner, en kreativ skrivecoach, eller en personlig stylist, tilbyder Gems personaliserede løsninger baseret på brugerens præferencer og behov.

 

Screenshot

En opdatering, der blev modtaget med stor interesse, er den forbedrede integration mellem Gemini og andre af Googles tjenester som Maps, Gmail og YouTube, hvilket yderligere cementerer chatbottens plads i hverdagens digitale landskab.

 

Gratis Prøveperiode og Mere Information

Google tilbyder nu en to måneders gratis prøveperiode for Gemini Advanced, så danske brugere selv kan opleve de mange nye funktioner. Yderligere oplysninger og detaljer om alle de seneste Gemini-nyheder fra Google I/O kan findes her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.