Forside * Featured

Hurtig nedlukning af Discovery+

-

Warner Bros. Discovery ventes at lukke Discovery+ allerede med udgangen af juni

Der bliver ikke tale om at køre streamingtjenesten Discovery+ videre parallelt med den nye tjeneste Max i en længere periode. Det ser ud itl at Warner Bros. Discovery går efter et ‘clean cut’ og en hurtig nedlukning. Det skriver digitalt.tv

Annonce:

Som ventet er det ikke længere muligt at oprette et nyt abonnement på Discovery+, men det var ventet med en lidt længere overgangsperiode end det der nu lægges op til. Det digitalt.tv hører er at nuværende brugere af Discovery+ ikke får forlænget deres abonnement når deres månedsabonnement “udløber”.

Det betyder at Discovery+ kan være tømt for kunder allerede med udgangen af juni. Fremover skal kunder som ønsker indhold fra Discovery+ i stedet abonnere på den ny tjeneste Max.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.