Forside * Featured

Login bliver obligatorisk på DRTV

-

Senere i år vil DRTV blive begrænset for dem som ikke logger på

Fra den 30. september 2024 bliver det obligatorisk for brugere at logge ind for at tilgå alt indhold på DRTV. Denne ændring er en del af Danmarks Radios digitale strategi “Sammen om det vigtige”, som blev iværksat med lanceringen af et nyt login-system i august 2023. Dette tiltag skal hjælpe DR med at tilbyde en mere personlig og relevant service, hvor indhold kan skræddersyes til den enkelte bruger.

Annonce:

Lasse Bastkjær Jensen, direktør for Strategi & Brugere ved DR, understreger vigtigheden af denne udvikling: “Danskerne er blandt de mest digitaliserede folk i verden, og det stiller store krav til vores public service-opgave.”

DR har allerede set en positiv modtagelse af det nye login, med over 1,2 millioner oprettede logins. Dette nye krav omfatter ikke DR’s øvrige digitale tilbud som DR LYD og DR’s hjemmeside, hvor brugerne stadig kan tilgå indhold uden at logge ind.

For at støtte brugere, der måtte finde den digitale overgang udfordrende, samarbejder DR med organisationer som Ældre Sagen og arrangerer hjælpe-events rundt om i landet. “Vi tager på tour fra den 21. maj for at assistere med oprettelse af logins,” siger Jensen.

DRTV vil operere med to typer indhold for brugere logget ind: et generelt public service-tilbud og et mere personligt tilbud baseret på tidligere seervaner, men ikke personlige oplysninger. Navn og e-mailadresse er nødvendige for at oprette et login, men brugere kan vælge et fiktivt navn for at bevare en vis form for anonymitet.

Denne nye praksis træder i kraft i slutningen af september 2024 og vil gradvist blive implementeret på forskellige enheder som tablets, smart-tv, computere og mobiltelefoner.

Uden at være logget på vil man stadig kunne se DRs tv-kanaler live, men fra oktober kræves et login for at tilgå det øvrige indhold på DRTV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.