Forside * Nyheder

Norlys indfører nyt samlet selskab og dropper priskrigen

-
Foto: recordere.dk

Norlys, kendt for sine løsninger inden for energi og telekommunikation, har lanceret en ny strategi, hvor selskabet nu samler alle sine forbrugerorienterede aktiviteter under ét tag, Norlys A/S.

Dette træk markerer et farvel til den traditionelle priskrig på markedet, idet selskabet i stedet vælger at fokusere på at tilbyde mere sammenhængende løsninger, der dækker hele husstandens behov.

Claus Flyger Pejstrup, administrerende direktør for Norlys A/S, understreger, at målet er at skabe enklere og bedre hverdage for kunderne, frem for blot at konkurrere på pris. “I telemarkedet har prisen ofte været det eneste differentieringspunkt. Men vi vil ikke kun være billigere; vi vil være de bedste til at levere en sammenhængende løsning,” siger han i en pressemeddelelse til recordere.dk.

Annonce:

Den nye strategi kommer efter købet af Telia Danmark, som yderligere styrker Norlys’ position på markedet ved at muliggøre levering af et bredt spektrum af tjenester – fra strøm og internet til mobilforbindelse og streaming. Dette samlede tilbud placerer Norlys unikt i forhold til at dække kundernes behov fra morgen til aften.

“Vi bygger ikke en sammenhængende kundeforretning fra den ene dag til den anden, men vi har sat kursen, og vi er godt på vej,” tilføjer Pejstrup. Norlys A/S vil også fokusere på digitalisering og datadrevet indsigt for bedre at forstå og opfylde kundernes adfærd og behov.

Ledelsen i det nye selskab består af Claus Flyger Pejstrup, der fortsætter sin rolle fra den tidligere struktur, og finansdirektør Jesper Vinter Barslund, der tidligere har haft ansvaret for infrastruktur i Norlys.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.