Forside * Nyheder

Philips Hue udsalg med 30% rabat

-
Foto: recordere.dk

Philips Hue er klar med årets udsalg hvor der er 30% rabat at hente

Er der brug for at fylde op med flere Hue-produkter så er det nu at Philips Hues store udsalg starter. Egentig begynder udsalget først officielt d. 27. maj, men allerede nu er der åbent for bestillinger.

“Spar 30%, når du køber to eller flere udsalgsprodukter”, lyder det fra Philips Hue, som fortsætter:

Annonce:

“Mix & match to eller flere af de udvalgte pærer, lamper, startsæt, lightstrips eller tilbehør, der er inkluderet i udsalget. Spar 30% på det samlede beløb ved checkout”.

I alt er der 73 forskellige Hue-produkter på udsalg, og man skal købe 2 eller flere produkter for at rabatten på de 30% udløses.

Det er selvfølgelig 30% rabat på listepriserne, dvs. de vejlende priser fra Philips Hue. Så besparelsen kan være mindre i forhold til hvad andre sælger samme produkter til. Men der er også produkter i blandt som Philips Hue sælger elsklusivt.

“Det er især spændende for produkter, der sjældent er nedsat, f.eks. loftslamper som Hue Infuse. Og så er der også nogle produkter, som Philips Hue sælger eksklusivt, såsom Hue Smart Button eller Hue Tap Dial Switch med miniholder”, fortæller Hueblog.com

Bright Days-udsalget kan findes her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.