Forside * Nyheder

Pluto TV og Smukfest gentager partnerskab om TV-kanal efter stor succes

-
Smukfest Skanderborg (foto: Kasper Hornbæk)

Pluto TV annoncerer at de igen i år indgår et partnerskab med Smukfest om en dedikeret musikkanal. Dette bygger videre på sidste års store succes, hvor samarbejdet blev indledt.

Kanalen, ’MTVxSMUKFEST’, er allerede live og byder på musikvideoer fra de kunstnere, der optræder på årets festival i Bøgeskoven.

Festivalens gæster og seere kan allerede nu nyde musikvideoer fra kunstnere som Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith og Alex Vargas. Udover musikken tilbyder Pluto TV også konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til den udsolgte festival og en Soundboks via deres sociale medier.

Annonce:

“Vi er utroligt glade for at fortsætte vores samarbejde med Smukfest i år,” siger Jesper Dahl, direktør for Pluto TV i Central og Nordeuropa. “Sidste år viste det sig at være en fantastisk måde at bringe festivaloplevelsen til endnu flere mennesker.”

Smukfest’s marketingansvarlige, Allan Baunsgaard, tilføjer, “Vi er enormt glade for samarbejdet med Pluto TV, som starter festivalstemningen tidligt med musikvideoer fra Bøgeskovens artister.”

Den særlige tv-kanal kan tilgås gratis via Pluto.tv og sender hele sommeren.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.