Forside * Featured

Power åbner danmarks største elektronikbutik

-
Foto: recordere.dk

Power åbner Danmarks største elektronikbutik i Rosengårdcentret: Skal være trækplaster for hele Fyn

Til efteråret slår elektronikgiganten Power dørene op for Danmarks største elektronik- og hvidevarebutik i Rosengårdcentret, Odense. Med denne nye butik ønsker Power at blive et flagskib og et trækplaster for hele Fyn. ECE, de tyske majoritetsejere bag centret, investerer over 100 millioner kroner i projektet. Det skriver Fyens Stifttidende

ECE-koncernen, som ejer Rosengårdcentret sammen med danske ATP, har siden overtagelsen i 2013 investeret mere end 500 millioner kroner i ombygninger og forbedringer. Den seneste investering på 100 millioner kroner vil give centrets nye lilla indgang et omfattende visuelt løft, og samtidig skal den nye Power-butik pryde hele facaden.

Annonce:

“Vores helt klare mål er, at facaden bibringer endnu en stor konkurrencefordel for både centret, men også for vores andre lejere i centret. Det skal i høj grad være med til at styrke den fysiske detailhandel i Odense og på Fyn. Når vi dedikerer en hel indgang til en specifik lejer, mener vi, at det vil tilføre noget hidtil positivt uset til byen og centret”, fortæller Casper Bach Andersen, direktør for ECE Danmark

“Jeg lyver ikke, når jeg siger, at det her bliver den største satsning i Powers historie. Vi får en kæmpe butik, som kræver over 80 medarbejdere, og hvor vi forventer en årlig omsætning på mindst 350 millioner kroner”, fortæller Powers administrerende direktør, Jesper Boysen, til fyens.dk

Til sammenligning er 2.000 kvm en gennemsnitlig størrelse for større elektronik- og hvidevare butikker, mens de hidtil største som Elgiganten i Glostrup og Skejby ved Aarhus er omkring 4.500 kvm. Den nye Power bliver på 5.500 kvm og danmarks hidtil største.

Butikken forventes at stå klar til efteråret.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.