Forside * Nyheder

Samsung Music Frame – En smart højttaler maskeret som en ramme

-

Samsung har i de seneste år formået at integrere smart hjemmeelektronik i danskernes hjem, hvor funktionalitet møder æstetik. Music Frame er den nyeste tilføjelse, en højttaler der forener lydkvalitet med visuel appel.

Music Frame blev præsenteret globalt under CES tidligere i år og er nu tilgængelig i Danmark. Den vejledende startpris er 3.699 DKK og produktet kan bestilles på Samsungs danske hjemmeside. Højttaleren, der oprindeligt kommer i sort, vil senere i år også kunne fås med separate rammer i hvid, så forbrugere kan tilpasse udseendet efter eget ønske.

Annonce:

Music Frame er designet til at være både en billedramme og en højttaler. Den kan fungere selvstændigt eller som en del af et større hjemmebiografsystem. Ved tilkobling til et Samsung-tv og en soundbar forstærkes surroundsound-oplevelsen og bassen optimeres.

Music Frame kan monteres på væggen eller stå på et stativ. Flere enheder kan forbindes trådløst, hvilket skaber en sammenhængende lydoplevelse i hjemmet. Brugere kan streame musik trådløst fra deres mobile enheder via Wi-Fi eller Bluetooth.

 

Fronten på Music Frame er aftagelig, og bag den findes et rum til indsatte billeder eller kunstværker. Den medfølgende passepartout understøtter billeder på størrelsen 18,1×18,1 cm.

Music Frame er udstyret med dobbelte 3-vægshøjttalere og en patenteret waveguide, der sikrer en fyldig og balanceret lyd. Højttaleren anvender SpaceFit Sound Pro til at analysere og tilpasse lyden efter rummets akustik.

Music Frame benytter Dolby Atmos-teknologi, som tilføjer dybde og dimension til lydoplevelsen, især i forbindelse med film. Når den synkroniseres med Samsungs tv og soundbar med Q-Symphony-teknologi, optimeres lyden yderligere til en indlevende filmaften.

Music Frame er kompatibel med Q Symphony-understøttede tv- og soundbar-modeller fra 2024, med en planlagt opdatering til 2023-modeller i sommeren 2024.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.