Forside * Nyheder

Sonos klar med Roam 2

-

I dag præsenterer Sonos den nye Roam 2, en opgraderet version af den populære Roam, som har været på markedet i et par år. Roam 2 kommer med en række forbedringer.

Sonos Roam 2 er designet med brugervenlighed i tankerne. Det opfriskede design inkluderer et elegant monokromt logo og to knapper: en power-knap og en Bluetooth-knap, hvilket gør det nemt at betjene højttaleren. Opsætningen er ligeledes gjort simpel, så man kan forbinde Roam 2 med sin mobiltelefon direkte fra æsken, eller integrere den i sit eksisterende Sonos-system.

Annonce:

 

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner er den automatiske Trueplay, som tilpasser lyden efter omgivelserne, så man altid får den bedst mulige lydkvalitet. Med op til 10 timers spilletid per opladning er Roam 2 klar til at tage med på farten. Desuden har højttaleren en IP67 rating, hvilket betyder, at den er både støv- og vandtæt, og kan modstå sprøjt, snavs, kulde og varme.

 

Farver og pris

Roam 2 er tilgængelig i fem farver: sort, hvid, oliven, lyseblå og orange, så der er en farve for enhver smag. Sonos Roam 2 kan købes fra i dag på bl.a. Sonos.com til: 1.499,-

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.