Forside * Nyheder

tado° lancerer Heat Pump Optimizer X

-
Tado X

tado° introducerer i dag Heat Pump Optimizer X. Dette produkt er del af den nye tado° X serie, der fokuserer på intelligent varmestyring i hjemmet. Med Heat Pump Optimizer X bliver det nemmere at styre varmepumper, hvilket kan reducere energiudgifterne og klimaaftrykket for husstande over hele Europa. Enheden tillader styring af temperatur og planlægning for forskellige typer af varmepumper.

Heat Pump Optimizer X fungerer optimalt med tado°’s Balance abonnement og variable elpriser, idet den kan tilpasse varmepumpens energiforbrug til de tidspunkter på dagen, hvor elpriserne er lavest. Dette kan føre til betydelige årlige besparelser for brugere.

Annonce:

Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°, udtaler, at Heat Pump Optimizer X er central for virksomhedens mission om at reducere energiforbruget i europæiske hjem og samtidig gavne miljøet. Enheden understøtter også styring af individuel rumvarme i forbindelse med tado°’s nye termostater og temperatursensorer.

 

Heat Pump Optimizer X er designet til at fungere med eksisterende varmesystemer uden behov for ændringer i varmepumpens egne indstillinger. Den forbindes nemt via WiFi og skaber sit eget netværk for integration med andre smart home enheder. Den er kompatibel med flere førende varmepumpeproducenter og vil snart understøtte yderligere mærker.

Pris og levering

Enheden er nu tilgængelig i flere europæiske lande, herunder Danmark, Sverige, Tyskland, og Frankrig, til en pris af DKK 1.949. Købet inkluderer et gratis tre måneders abonnement på Balance til varmepumper.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.