Forside * Fokus

TDC tager hul på næste generations mobilnet med 5G+

-
Foto: recordere.dk

TDC tager et stort skridt ind i fremtiden med lanceringen af 5G+, som er den næste generation af 5G-teknologi

TDC lancerer 5G+. Et nyt mobil netværk, der er uafhængigt af den eksisterende 4G infrastruktur. Det fortæller TDC Erhverv i en udmelding.

5G+ netværket, der er udviklet af TDC NET, lover forbedringer inden for netværksstabilitet, dækningsoplevelse, sikkerhed, ultralav latenstid samt batterilevetid for tilkoblede enheder. Denne teknologiske innovation er ikke kun en forbedring af hastigheden, men også af netværkets samlede kapacitet og sikkerhed.

Annonce:

Det nye net vil i første omgang være forbeholdt erhverv og derfor udbydes det også gennem TDC Erhverv og ikke Nuuday-selskaberne med privatkunder.

“Vi kalder det 5G+, fordi det er den næste generation af 5G, der vil forløse det fulde potentiale i 5G-teknologien, og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt. Heriblandt helt håndgribelige gevinster som op til 25% længere batterilevetid på enheder på netværket og IMSI-kryptering, der øger sikkerheden markant til på sigt avanceret IoT-implementering, realtidsdataanalyse og fjernstyring af enheder”, fortæller Sam Salih, anerkendt 5G-ekspert og leder af 5G & Advanced Services hos TDC Erhverv.

Danmark bliver et af de første lande i verden, der får et landsdækkende 5G+ netværk. Det vil ifølge Sam Salih booste danske virksomheders innovationsmuligheder, produktivitet og konkurrenceevne i en digitaliseret og hyperforbundet verden. Han fortsætter:

“Adgang til et landsdækkende 5G+ netværk vil styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne. 5G+ vil være en game changer for virksomheders digitale omstilling og for IoT-applikationer, da netværket med ultralav latenstid kan understøtte en massiv mængde enheder. Og jeg spår 5G+ helt grundlæggende vil forandre måden, vi arbejder på, fordi man som medarbejder kan opnå en pålidelig og sikker netværksforbindelse, uanset hvor man befinder sig”.

Med over 4.000 mobilmaster udstyret med 5G-teknologi og en dækningsgrad på 99,9%, er 5G+ klar til at blive en integreret del af landets digitale infrastruktur.

TDCs 5G+ åbner i juni 2024 og udbydes gennem TDC Erhverv.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.