Forside * Nyheder

Apple opdaterer tvOS og integrationen til Home

-

Apple har netop offentliggjort en række softwareopdateringer, der er designet til at forbedre underholdnings- og dagligdagsfunktioner for brugerne af deres hjemmeprodukter. Med introduktionen af tvOS 18 og iOS 18 indføres en række nye og forbedrede funktioner, der vil være tilgængelige som gratis opdateringer i efteråret.

En af de mest bemærkelsesværdige nyheder i tvOS 18 er introduktionen af InSight, en funktion der giver realtidsinformation om skuespillere, figurer og musikspor i film og serier på Apple TV+. Denne funktion gør det muligt for brugerne at få dybere indsigt i underholdningen ved simpelthen at vælge en skuespiller eller et musikspor, hvorefter der vises detaljerede oplysninger og muligheder for at tilføje musikken til en Apple Music-playliste.

Annonce:

 

Forbedringer i dialogklarhed er også en central del af tvOS 18. Denne funktion, der benytter maskinlæring og avanceret lydbehandling, gør det lettere at skelne tale fra baggrundsstøj og musik, hvilket er ideelt for seere i støjfyldte miljøer eller for dem, der ønsker en klarere lydoplevelse. Funktionen vil være tilgængelig på tværs af Apple-enheder, herunder HomePod-højttalere, TV-højttalere og andre Bluetooth-forbundne enheder.

iOS 18 bringer vigtige opdateringer til Hjem-appen, herunder gæsteadgang og nøglefri adgang, som gør det mere bekvemt og sikkert at administrere adgang til hjemmet. Disse funktioner giver brugerne mulighed for nemt at styre hvem der har adgang til hjemmet, både på bestemte tidspunkter og i specifikke situationer, hvilket øger både sikkerheden og fleksibiliteten i dagligdagen.

Ud over tvOS og iOS opdateringerne har Apple også annonceret forbedringer til Apple Fitness+, Apple Music og FaceTime, som alle drager fordel af den større skærmoplevelse. Apple Fitness+ har fået et nyt design, der maksimerer brug af Apple TVs skærmstørrelse og gør fitnessoplevelsen mere immersiv og motiverende med et mere tilgængeligt og brugervenligt interface.

Yderligere vil Apple introducere nye skærmskånere til tvOS, herunder animerede figurer som Nuser og Woodstock, som tilføjer et humoristisk og underholdende element til enhedens skærmskånerfunktioner.

For dem der er interesseret i at dele deres musikoplevelse, tilbyder Apple nye SharePlay-funktioner gennem Apple Music, der gør det muligt for brugere at tilslutte og dele deres musik med andre via en QR-kode eller ved fysisk nærhed.

Disse opdateringer vil være tilgængelige som betaversioner for udviklere fra og med i dag, med en fuld offentlig lancering planlagt til efteråret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.