Forside * Nyheder

ER DET SLUT: Fisker indgiver konkursbegæring efter kollapsede forhandlinger

-
CEO Henrik Fisker (Photo credit: Fisker)

Efter flere måneders kamp for økonomisk overlevelse har bilproducenten Henrik Fisker nu officielt indgivet en konkursbegæring.

Konkursen blev en realitet, da forhandlingerne med en stor bilproducent brød sammen, rapporterer Reuters. Fisker Inc. har ansøgt om konkursbeskyttelse i Delaware, USA, hvor virksomheden er registreret.

Ifølge de juridiske dokumenter har Fisker Inc. aktiver i størrelsesordenen 500 millioner til en milliard dollars og passiver mellem 100 millioner og 500 millioner dollars. Dette giver virksomheden mulighed for at forsøge en rekonstruktion fremfor en fuldstændig likvidation.

Annonce:

Tilbage i maj måned formåede Henrik Fisker at indhente 3,5 millioner dollars fra en investor i et sidste forsøg på at redde virksomheden. Resultatet af disse bestræbelser og virksomhedens fremtidige skæbne vil vise sig i de kommende uger. Fiskers forsøg på at overleve begyndte i marts, hvor virksomheden rapporterede om alvorlige økonomiske problemer. Forsøget på at sænke prisen på deres elbilmodel, Fisker Ocean, var et led i strategien for at skaffe nødvendig kapital.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.