Forside * Nyheder

Logitech lancerer Keys-To-Go 2 – Smart tastatur til tablets og mobiler

-

Logitech har i dag lanceret Keys-To-Go 2, et ultra-bærbart trådløst tastatur designet til tablets, mobile enheder og laptops.

Tastaturet har et indbygget cover, der beskytter mod skader og spild. Det slanke og lette design gør det nemt at pakke ned og tage med. Keys-To-Go 2 er kompatibelt med flere operativsystemer, hvilket gør det muligt for brugere at arbejde fra enhver enhed hvor som helst.

Tastaturet er både slankt og let, hvilket gør det nemt at tage med på farten. Det er udstyret med en indbygget beskyttelse, der sikrer mod skader og væskespild. Tastaturet er designet til at tilbyde en nem og præcis skriveoplevelse, der er bedre end at skrive direkte på en skærm.

Annonce:

Tastaturet er kompatibelt med flere styresystemer herunder Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS og macOS.

Tastaturet har også funktioner, der muliggør forbindelse via Bluetooth og skift mellem tre enheder som for eksempel tablets, iPads, laptops eller smartphones. Det indeholder genvejstaster, der gør det nemt at bruge funktioner som afspilning, pause, sluk for lyd, lydstyrkekontrol, emojis med mere.

Batteriets levetid kan strække sig op til 36 måneder. Tastaturets dimensioner er 250mm i længden, varierer mellem 4.57 og 8.77mm i højden, og er 105mm bredt. Det vejer 222 gram.

Keys-To-Go 2 fås i farverne bleg grå og grafit og har saksetaster, der giver en behagelig og præcis skriveoplevelse. Tastaturet kan forbinde via Bluetooth med op til tre enheder og skifte mellem dem med Easy-Switch-tasterne. Det fås i to layout: Universal og dedikeret Apple layout.

 

Pris og levering

Keys-To-Go 2 vil være tilgængelig globalt i juni 2024 på Logitech’s hjemmeside og hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på 649 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.